Despre noi

Suntem fuziunea dintre tehnologie și expertiza contabilă de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Noi, cei de la econtabilul.ro, suntem fuziunea dintre Soft Net Consulting și ANDES Pro Expertise, companii cu experiență în soluții de tehnologie și expertiză contabilă, și ne propunem să fim un pionier în procesul de digitalizare a managementului financiar-contabil pentru companiile antreprenoriale.

econtabilul.ro livrează servicii de contabilitate și consultanță complet digitalizate și susține antreprenorii în consolidarea afacerii lor.

Încă de la început dorim să menționăm că suntem un partener de încredere pentru afacerea ta, indiferent dacă aceasta este la început de drum, în creștere sau în scalare.
Ne concentrăm toată atenția pe a conduce digital evidența financiar contabilă a afacerii tale, întocmim dosare de personal și ținem evidența personalului și a salarizării, informăm prin alerte anumite praguri de rentabilitate și oferim rapoarte de P&L în timp real, selectăm cea mai potrivită rată pentru obținerea de finanțări bancare, întocmim dosare de finanțare nerambursabilă și oferim asistență cu privire la implementarea proiectului, și chiar de la început de colaborare putem să obținem pentru tine actele necesare înființării afacerii tale.

icon

250+

Clienți mulțumiți

Suntem un partener de încredere pentru afacerea ta.

AGENDA

econtabilul.ro în decurs de o lună

Leave this field blank

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu Politica de Prelucrare a Datelor Personale.